kontakt@ehandelsbladet.dk
onsdag, oktober 10, 2018
Webshop

Dette er vigtigt for en virksomheds hjemmeside

En hjemmeside er et af de centrale steder at vise offentligheden, hvad ens virksomhed kan, og hvad man står for. Det er stedet, som kunderne gerne skulle finde frem til og blive inspireret af, så det i sidste ende munder ud i salg. En hjemmeside skal repræsentere virksomheden på bedst mulig vis, og det er derfor vigtigt, at den følger nogle grundprincipper, og at nogle centrale faktorer er i orden.

 

Sørg for at eliminere alle stave- og grammatikfejl

Der er nærmest ikke noget værre, end at læse en tekst, der er fyldt med fejl. Det gør ondt i øjnene at læse, og en fejlfuld tekst kan sende forkerte signaler og få en læser til at mistolke teksten. Det er derfor noget af det vigtigste, at en hjemmeside bliver gennemlæst for stave- og grammatikfejl, inden den bliver publiceret. Er man ikke selv en ørn til grammatik, kan man få en til at læse korrektur på sine tekster. Og hvis man ikke selv kan formulere virksomhedens budskab ordentligt, kan man købe sig til en tekstforfatter, der har erfaring i et strikke gode, solide tekster sammen.

 

Er hjemmesiden langsom grundet store elementer?

Det kan have en negativ effekt på en kunde, hvis en hjemmeside tager lang tid om at loade. Vi er så vant til, at alting går lynhurtigt på internettet, at hvis vi skal vente et par sekunder mere, end normalt, så kan det få os til at fortryde og klikke væk fra siden, før vi egentlig har fået den set. Det er derfor vigtigt at sørge for, at billederne og de andre elementer på hjemmesiden ikke fylder for meget. Et billede kan let komprimeres, hvis det er i et stort format.

 

Gør hjemmesiden brugervenlig

En af de ting, der ofte får potentielle kunder til at klikke væk fra en hjemmeside, er et rodet layout. En hjemmeside bør være nem at finde rundt i, og brugerne skal gerne guides til at klikke de rette steder, for at de ender på en eventuel købsside. På kviklanet.dk kan man låne penge til at få sat en professionel hjemmeside op.