kontakt@ehandelsbladet.dk
onsdag, november 28, 2018
Konverteringsoptimering

Krav til hjemmesiden i dag

Mange virksomheder vil gerne have en digital identitet. For at få succes med det så kræver det nogle ganske særlige ting. Noget af det vigtigste er den røde tråd mellem virksomheden og hjemmesiden. Det kan være i form af farvevalget, hvilket sprog der bruges, og hvilke type billeder der skal bruges.

 

Sådan skal hjemmeside være opbygget

Det er vigtigt, at hjemmesiden er meget simpel, overskuelig og brugervenlig. Som virksomhed har I få sekunder til at fastholde forbrugeren og mister en potentiel kunde allerede interessen på forsiden, så finder vedkommende et andet sted at handle. Derudover så er der forskellige typer af devices i dag – smartphones, tablets og computere, det betyder, at skærmstørrelserne kan variere. I som virksomhed skal derfor sørge for at have et responsivt design, hvilket betyder at skærmen automatisk tilpasser sig den enhed, som forbrugeren går ind på hjemmesiden med.

 

Hvad I får ud af at have en god hjemmeside?

Ved at opfylde ovenstående krav vil I kunne få en række fordele ift. eventuelle konkurrenter, som ikke opfylder kravene. Ved at have en bruger- og mobilvenlig hjemmeside, så kan det medføre, at I får en højere konverteringsrate, hvilket betyder, at I vil få flere kunder og dermed en højere omsætning.

 

Hvis jeres hjemmeside ikke er professionel, så kan det koste jer kunder?

Er ovenstående ikke opfyldt, så kan det blive en dyr fornøjelse. I vil tydeligt kunne se, hvis jeres hjemmeside ikke lever op til forbrugerens forventninger. Det vil komme til udtryk ved, at I har mange besøgende, men hvis afvisningsprocenten er højere end 30%, vil det ikke være så godt, det vil nemlig betyde, at der er en stor procentdel der forlader jer igen. Her er det altid vigtigt at have for øje, hvilken virksomhed I er, og hvad forbrugeren har klikket sig ind på. Hvis I driver en webshop, så bør afvisningsprocenten ikke være ret høj, da det er meningen, du skal fastholde en potentiel kunde og sælge et eller flere produkter til vedkommende.

Apparat er et aarhusiansk webbureau, som kan hjælpe dig og din virksomhed med at få en hjemmeside, som opfylder alle ovenstående krav.