kontakt@ehandelsbladet.dk
onsdag, oktober 10, 2018
Uncategorized

Sådan finder du de bedste headsets til din virksomheds medarbejdere

I en hverdag, hvor elektronikken og teknologien er under konstant udvikling, er der mange muligheder for at give medarbejderne de bedst mulige redskaber til at arbejde. For mange medarbejdere er telefonen en central del af deres arbejdsdag. Derfor er det vigtigt, at de har et godt headset, så de kan bruge deres hænder mens de snakker – enten til at tage noter, arbejde på computeren, køre bil eller noget helt fjerde.

 

Støjreducerende headsets

Det kan give et dårligt indtryk overfor kunderne, hvis der er en masse støj i baggrunden, når de ringer ind til virksomheden. Derudover er det forstyrrende for medarbejderne, hvis de kan høre resten af kontoret snakke, mens de forsøger at være servicemindede og tage sig af kunden i telefonen. En løsning på støj på kontoret kan være støjreducerende headsets. Et headset, der udelukker støj og centraliserer stemmerne, så det stort set kun er dem, der snakker i telefon sammen, der kan høre hinanden, er guld værd for en virksomhed med kundeservice.

 

Håndfri og trådløse headsets

En medarbejder, der tager telefoner på en arbejdsplads, har ofte brug for sine hænder, mens han eller hun snakker i telefon. Ofte kan det også hjælpe, hvis personen kan bevæge sig frit omkring. Her er en god løsning at investere i håndfri og trådløse headsets. Med et bluetooth headset kan medarbejderen bevæge sig et vist antal meter væk fra headsettets station. Det betyder, at medarbejderen har mulighed for at komme op og røre sig, mens han eller hun snakker med kunder, og det er en vigtig faktor for en virksomhed. For en kørende sælger skal det ofte være muligt at tage telefonen, mens han eller hun kører bil. Her er et trådløst headset også en god løsning, da det giver sælgeren mulighed for at koncentrere sig om at køre, mens han arbejder. På Blackfridaydanmark.dk finder man massevis af tilbud her til efteråret.