kontakt@ehandelsbladet.dk
tirsdag, oktober 30, 2018
Ehandelsbladet.dk

Velkommen til Ehandelsbladet.dk

velkommen til ehandelsbladet.dk

Det er mig en ære at byde dig, kære læser, velkommen til Ehandelsbladet.dk – en netavis, der udelukkende omhandler e-handel.

 

E-handel i 2017 er stort og fremragende, udbredt og velkendt. Fyldt med selvudnævnte eksperter, mange holdninger og uendelige succeshistorier. Nye spillere kaster sig ud i verdenen for e-handel; på evig jagt efter visdom og tips, der tillægger 0´er på omsætningen. Og eksperter belærer på blogs, fora og i videoer; mange forskellige steder. Vi, Ehandelsbladet.dk, vil samle alle aspekter og religioner inden for e-handel og gøre os til det fortrukne sted for dem, der vil lære mere om e-handel eller eksperter, der vil få nye vinkler på mulige problemløsningstiltag. Velkommen til Ehandelsbladet.dk.

 

E-handel er en religion

Nogle mener det ene, andre det andet. Sådan hænder det ofte i e-handel, hvor eksperter er uenige. Hvad kan man konkludere ud fra dette? Jo, at facit kan ændre sig afhængig af situation – og netop derfor er det vigtigt at flere holdninger er repræsenteret, hvis man vil blive en dygtig e-handler. Skal man kaste et diversificeret blik på de mange aspekter af e-handel, så må man læse flere forskellige blogs med flere forskellige vinkler. Heldigvis findes der hundredevis af dygtige ekspertbloggere på det danske marked… men ikke mange steder, hvor dygtige eksperter (eliten) er samlet ét sted.

 

Det er netop meningen med Ehandelsbladet.dk at samle disse dygtige bloggere og eksperter, der kan gøre begyndere til eksperter, samt inspirere andre eksperter. Sorteret fra er barsnak, billig portvin og selvudnævnte eksperter, der har mere i munden end i hovedet. Fri for Facebook-eksperter, der føler sig overbevist om, at ROAS er en betegnelse for timeløn.

 

Hvad sker der med e-handel?

Udover skarpe tips fra ekspertbloggere, så får du også nyheder om e-handel. Hvad sker der i e-handel, hvad er op og ned – og hvad er nyhederne? Udviklingen indenfor e-handel er buldrende, eksponentiel og frembrusende, hvorfor det er vigtigt at holde sig opdateret på tendenser og trends, samt holdte sig opdateret på de nye muligheder, der springer frem. Derfor vil vi bringe informative artikler om nye e-handelsrapporter eller andre ting, der er vigtige at vide for den skarpe e-købmand.

 

Ehandelsbladet.dk ejes og administreres af Friis Online.

 

Kasper Friis
Indehaver og stifter af Ehandelsbladet.dk og redaktør herpå. Stor interesse og kærlighed for e-handel og dets mange muligheder. Arbejder til daglig hos Friis Online.