Brug hudprodukter med omtanke

Posted by Redaktør on
Brug hudprodukter med omtanke

Der er ingen grund til at tilføre sin hud mere skade. Noget som slet ikke forebyggende for en ren, sund og blød hud. Noget der går ind og levere skadelige stoffer til hud og krop. Rigtig mange er ikke klar over, at de hudprodukter de bruger hver dag, desværre går ind og har en ekstrem negativ effekt for deres egen sundhed. Makeup er også en stor synder. Billigere makeup af ringere kvalitet. Fra mærker og producenter, der stiller for få krav og bare vil tjene penge. Læs endelig med i følgende artikel om det anbefalingsværdigt Laneige, https://surisuri.dk/brand/laneige, og de tilgænfelige produkter. Endnu vigtigere kan du læse om, hvorfor det stærkt anbefales, du sætter dig ind i og tænker over de produkter, du bruger til din hud. 

Om produkter fra Laneige 

Laneige, og mere specifikt i denne sammenhæng, Lanegies´s Water Science, har stor erfaring med og foku på at producere produkter, der specifikt går ind og hjælper på forskellige hudproblemer og behov, som vores hud hver især kan have brug for. Nogle af deres kendteste produkter er produkter, som indebærer ingredienserne, mint water og hydroioniseret mineralvand. En særlig dyb og hurtig absorption, som er rigtig godt for din hud, sker ved optagelsen af hydroioniseret mineralvand. 

Mint water 

Mint water har den egenskab at i højere grad mindske produktionen af talg i huden og det at komme af med større porer, der kan være forstyrrende og træls for en selv at se på. Til trods for at acne, urenheder og dermed også porer i huden er helt naturlige og slet ikke et billede på, man som menneske ikke er renlig, vasker og renser sin hud eller spiser meget usundt. Nej, overhovedet ikke. Urenheder kan være betinget af ens biologiske arv. Virkelig også hormoner i stor grad. P-piller kan for kvinder være en kæmpe synder her, ligesom dårlige tilsætningsstoffer din hud indtager i forbindelse med både makeup og kost. Det kan også være i forbindelse med vaskemidler eller perfume. Alt sammen er for blot at sige og hævde klart og tydeligt, at hvis du har sart hud, er det svært at undgå disse påvirkninger udefra. Og der må ingen være for hårde mod sig selv! 

Brug hudprodukter med omtanke 

Selvom billigere produkter kan være fristende for ens økonomiske situation, kan det virkelig kun stærkt ikke anbefales. Skadelige stoffer kan ud over at forværre din huds situation nu her også have alvorlige og store konsekvenser på langt sigt. Eksempler på fostre, der får skavanker og negativ påvirkning fra start af i livet, eksempelvis bliver langsommere udviklet og stærkt allergiske, er set og bevidst. Det er påvist, at skaderne og de ringere vilkår skyldes for meget brug af dårlige makeup og hårprodukter hos moderen. Alle mennesker bør bare stoppe brugen af makeup og hårprodukter af lav kvalitet, som ikke indeholder disse sunde og forebygge mineraler til din hud. Selvom du ikke har problemer med sart hud og urenheder. Selvom din hud hele tiden er fugtig, blød og ren, så går de skadelige stoffer stadigvæk ind i hud og krop. Breder sig, deler sig og tilfører skadelige indhold.