En hængekøje er den perfekte tilføjelse til ethvert kontormiljø

Posted by Redaktør on
En hængekøje er den perfekte tilføjelse til ethvert kontormiljø

Man vil umiddelbart tænke, at en hængekøje ikke er et møbel, der hører hjemme på et kontor, fyldt med professionelle medarbejdere, der har en travl og hektisk hverdag.

Dog kan dette alternative møbel faktisk skabe noget helt fantastisk og unikt i kontormiljøet, som kan være med til at gøre dine medarbejdere meget mere effektive og fokuserede.

Hos https://www.haengekoje.dk/ finder du Danmarks største udvalg af hængekøjer og tilbehør hertil.

Hvad kan en hængekøje gøre for vores kontor?

Det kan være svært at tro på, at en hængekøje kan gøre gode ting for et kontor, men det kan den i høj grad.

Den kan skabe et lille frirum, hvor dine medarbejdere kan opholde sig og lade hjernen hvile i bare få minutter ad gangen.

Det er en alternativ tilgang til at indrette et kontor, men jo mere man kan have sine medarbejderes behov in mente, jo bedre. Det er vigtigt at skabe et frirum, hvor medarbejderen kan tage en kort tænkepause, eller hvor medarbejderen kortvarigt kan ”isolere sig”, hvis vedkomne eksempelvis sidder i et åbent kontomiljø.

Disse små pauser kan gøre underværker for nogle menneskers kreativitet og effektivitet, og mange oplever at være langt mere motiverede og oplagte, når de får lov til at tage en lille pause, hvor hjernen får ro til at komme på nye ideer og koncepter.

Det kan være med til at skabe en mere afslappet stemning, der kan gøre det til et mere komfortabelt sted at gå på arbejde. Ofte når folk føler sig komfortable og afslappede, kan de præstere til deres fuldeste potentiale og udnytte alle deres kompetencer.

hængekøjer på kontoret

Hvilken type hængekøje skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige hængekøjer, og det kan umiddelbart være svært at vælge, hvilken hængekøje der er bedst til et kontomiljø, fordi det simpelthen virker så fjernt at tilføje sådan et møbel.

Der findes både hængekøjer, hvor man ligger helt vandret, som kan være utrolig lækre at ligge i udenfor og suge alt det lækre sollys til sig.

Der findes også hængekøjer med stativ, hvor man kan placere hængekøjen præcis, hvor man ønsker, uden at skulle have et sted, den kan hænge i.

Den slags hængekøje, der er mest optimal til et kontormiljø, er de såkaldte hængestole. Disse hængestole giver masser af afslapning, og man føler sig næsten skærmet af i en lille kuppel, hvor man virkelig kan lade tanker og ideer flyde.

Forskellen på en hængestol og en hængekøje er, at i en hængestol sidder du mere op, end du gør i en traditionel hængekøje. Her skal du altså ikke frygte, at dine medarbejdere falder i søvn, under deres korte hjernepause.

Hængestole findes, ligesom hængekøjer, i mange forskellige former, størrelser og farver, og der findes uden tvivl også en, der passer til netop jeres kontor.

Hængestolene bliver både produceret til indendørs og udendørs brug, og har kontoret en altan eller terrasse, kan man med fordel også placere hængestolen derude, så medarbejderne samtidig får frisk luft til hjernen.