En tandlæge med tryghed i fokus

Posted by Redaktør on
En tandlæge med tryghed i fokus

København er Danmarks hovedstad, og også Danmarks største by. Dette gør det ikke nemt at finde egnede tandlæger, da der er i så mange af dem rundt omkring i byen. Når du skal finde den helt rette tandlæge København, er det ikke kun vigtigt at finde en, der er professionel og dygtig til sit arbejde, men også en, der har fokus på omsorg og nærvær, og derved giver en tryg oplevelse.  

Tandlægeskræk er et problem i fortiden 

Hos Plus1 har de ansat tandlæger med speciale i tandlægeskræk. Det er nemlig ikke alle tandlæger i København, der tager tandlægeskræk lige seriøst. Men her skabes der er tillidsfuldt miljø, der gør at man åbent kan tale om sin tandlægeskræk, og hvordan den kommer til udtryk hos en selv. Derfor kan tandlægerne tilpasse behandlingerne, så man får den bedste og mest behagelige oplevelse. 

Spar penge på behandlinger 

Et problem, der afholder mange for at gå regelmæssigt til tandlæge i København, er priserne. Det kan være for dyrt for nogen bare at få det årlige tjek-op, og derved kommer der problemer, som først bliver opdaget, når det er for sent. Men hos ens egen tandlæge i København, kan man spare penge uden at gå på kompromis af sin oplevelse hos tandlægen eller behandlingen. Hos Plus1 har de konkurrencedygtige priser, samtidig med, at de har professionelle og dygtige tandlæger. 

Book tid online 

Når man skal bestille tid til tandlægen, er det ofte gennem telefonopkald, men de tider hvor deres telefon er åben, kan det være man er forhindret i at ringe pga. arbejde eller skole. Men med online booking kan man bestille tid til sit tandlægebesøg, lige når det passer en. Derved undgår man konflikten med ens eget skema, men man kan samtidig have et overblik over ens egen kalender og de ledige tider hos tandlægen. 

Akut behandling til dine akutte behov 

Hvis du står i et seriøst tandproblem, så er der ikke noget med at vente flere dage på næste ledige tid. Hos Plus1 kan man nemlig få en tid samme dag, hvis man får ringet inden klokken 10, og hvis man ringer senere, kan man stadig være heldig at få en tid. Hvis man kommer ind med tandpine, prøver de vidt muligt at løse problemet, eller i det mindste at gøre resten af tiden smertefri, indtil yderligere behandling kan foretages. 

Uanset hvor man bor i København, er de lige i nærheden 

Når man vælger tandlæge, har man også en tendens til at vælge dem der er tæt på. Plus1 har flere forskellige tandlægeklinikker rundt omkring i København, så uanset hvor man bor, kan man finde en klinik, der ligger tæt på ens hjem. Dette er endnu et problem folk støder ind i, når de skal vælge tandlæge i København. De undersøger oftest bare lige dem, der ligger tættest på, og derved kan ende med en tandlæge, der ikke passer til ens behov. Derfor imødekommes dette ved, at Plus1 har flere klinikker, og dermed har større chance for at have en klinik, der er nær ens hjem, og dermed gøre transporten så kort som muligt.