Få en medieskærm der passer til dit behov 

Posted by Redaktør on
Få en medieskærm der passer til dit behov 

Få en medieskærm der passer til dit behov 

Vi ser ofte medieskærme i dag, nærmest lige meget hvor vi befinder os. Hvad end de viser os hvornår den næste bus kører, fungerer som menukort på et fastfood sted eller giver dig informationer hos lægen, så får man ofte de informationer man skal bruge i den givne situation fra en infoskærm. Det er heller ikke tilfældigt, at vi så ofte ser infoskærme i det offentlige rum. De er nemme og overskuelige for beskueren, og man kan hurtigt og nemt ændre deres indhold, ved bare at ændre deres look fra en computerskærm. Flere og flere firmaer vælger at bruge infoskærme i deres virksomheder, eftersom de tjener så mange forskellige funktioner. Derfor vil du i denne korte artikel kunne læse lidt mere om hvordan en infoskærm kan bruges, og hvorfor den muligvis ville være en god investering til netop din virksomhed. 

Infoskærm ikke kun som menukort 

Som tidligere nævnt, så ser man ofte infoskærme som menukort og lignende på fastfoodsteder, men det er langt fra det eneste denne slags skærme kan bruges til. En infoskærm til din virksomhed kan for eksempel fungerer som infotavle, der fortæller dine medarbejdere hvad dagens særlige arbejde opgaver er. Den kan også bruges i forskellige former for kontor landskab, så medarbejderne i din virksomhed via skærmen kan danne sig et overblik over hvad dagens fokus er. Hvis din virksomhed er forretningsbaseret og har særligt fokus på kundekontakt, så kan den naturligvis også bruges til at give dine kunder et overskueligt sted at få deres informationer fra. 

Langt de fleste infoskærme er cloudbaseret, hvilket betyder at infoskærm software går via computeren. Det betyder også, at man nemt og hurtigt kan skifte hvad der sker og ses på skærmen ved at ændre det på den computer, som er koblet sammen med infoskærmen. På den med sparer man også tid og energi på at ændre andre former for analoge tavler, som whiteboards eller opslagstavler. 

Infoskærm pris: Hvad koster det? 

Infoskærm prisen afhænger naturligvis at størrelsen på skærmen, kvaliteten af den og mange andre ting. Der er dog skræmt i mange forskellige prisklasser, og også skærme i en klasse, som mindre firmaer også vil have råd til at kunne betale. Selve skærmen koster omkring 1500 for de billigste og op med 7500 for de dyreste. Størrelsen og kvaliteten på disse skærme er til gengæld også til at få øje på. Man kan i forlængelse heraf tegne en nogle forskellige abonnementer, som hjælper dig med at opdaterer og vedligeholde din infoskærm, så du altid er sikker på, at den er pæn at kigge på, og giver beskueren de rette informationer. Alt afhængigt af hvor mange funktioner du vil have med i dette abonnement, koster det alt imellem 100 og 1000 kroner om måneden. Der er forskellige firmaer der udbyder disse servicer, så du kan med fordel gøre lidt research og finde ud af hvilket firma der passer bedst til dine behov. Dette varierer meget, alt afhængigt af hvad skærmen skal bruges til og om det er til internt eller eksternt brug.