Fang din målgruppe med video

Posted by Redaktør on

Når det handler om det online univers, hviler der i dag en meget stor konkurrence. Det betyder, at der er rift om kunderne, og selv inden for den mindste niche er der ofte flere om buddet.

Selvom du kender din specifikke målgruppe, og du ved, hvad der fanger dem, fastholder dem og interesserer dem, er det derfor ikke sikkert, at de laver en konvertering hos dig. Måske fordi at en af dine konkurrenter har formået at fange dem endnu bedre – og det er ærgerligt, for det kan betyde, at du mister gode og potentielle kunder.

Derfor bør du tage kontakt til et professionelt video bureau

Heldigvis er det noget, der findes råd for. Der er nemlig i dag især én disciplin inden for markedsføring online, der vinder større og større indpas. Her er der selvfølgelig tale om video markedsføring. 

Video er således det nye sort, og de trends og tendenser, vi i dag ser online, har næsten alle et aspekt i video inkorporeret i sig. Derfor bør du måske allerede i dag række ud til et professionel video bureau, der kan hjælpe dig med at nå i mål med din branding via video.

Når du gerne vil have hjælp gennem hele processen

Med et professionel video bureau ved hånden er det sikret, at du ender ud med det mest udemærkede resultat. Du bliver taget i hånden gennem hele processen lige fra at opnå en forståelse for hele konceptet, videoudførelsen, klipningen samt den efterfølgende markedsføring.

Alt bliver gjort med stor ekspertise og erfaring inden for området, og derfor er der styr på det tekniske, der ligger bag det at filme og klippe en video til det strategiske, som handler om at ramme plet i din målgruppe, når det giver mest menig for dem og det sted, hvor de opholder sig.

Fasthold din målgruppe i længere tid med video

Og der er flere grunde til, at det netop er video, der lige nu stormer frem – særligt på de sociale medier, hvor flere nye kanaler inden for den sidste tid, er kommet til med et udelukkende fokus på netop video. Video fastholder nemlig vores seere i længere tid ad gangen, end det gør sig gældende med for eksempel et stillestående billede eller en tekst.

Det betyder, at du har din målgruppes opmærksomhed i rigtig lang tid – alt lige fra nogle få sekunder til hele timer, alt efter indholdet af din video, og hvor lang den er, og det er værdifuldt og noget, som mange andre marketing discipliner ikke kan hamle op med.

Video er lettere for hjernen at huske og bearbejde

Derudover er video generelt lettere for vores hjerne at bearbejde, end det gør sig gældende med andre faktorer. Det vil sige, at de mange lyde og bevægelser sørger for, at vi har lettere ved at huske det, der er blevet vist, og derved vil en video sørge for, at det altid er dig, der er i top of mind frem for, for eksempel en af dine konkurrenter.