Find en gave til studenten der har alt

Posted by Redaktør on
Find en gave til studenten der har alt

Du er blevet inviteret til studentergilde, men du ved ikke helt, hvad du skal give. På den ene side kan man altid give den klassiske Kay Bojesen abe, men det plejer der at være andre, som har fundet på. Du kan også give en oplevelse, men det er hurtigt overstået, så du leder derfor efter noget andet, du kan give, som stadig vil være noget studenten husker tilbage på mange år efter. Heldigvis findes der mange løsninger på dette dilemma.

Lækre tasker til ham

Især mænd kan være svære at finde gaver til, og derfor er en stilfuld taske til mænd en oplagt mulighed. En taske har man med næsten overalt om det er på arbejde, rejse eller til privat brug. Med en taske har du en gave, som personen på daglig basis vil kunne bruge. Det er samtidig de færreste unge mænd, som har investeret i en taske af god kvalitet, og da mange efter gymnasiet skal ud og rejse eller begynde på videregående uddannelse, så er der altid brug for en taske, der kan holde til lidt af hvert.

Smykker til hende

Til kvinder kan man også købe tasker, men kvinder er i større grad tilbøjelige til at have flere tasker i forvejen sammenlignet med mænd. En anden idé til den kvindelige student kan være at finde et smykke, hvor de vil huske tilbage på deres studentertid, hver gang de finder det frem. Der findes en masse firmaer med studenterkollektioner, hvis man er i tvivl om, hvilken stil studenter har. Hvis man kender personen godt, kan man undersøge muligheden for at få lavet et smykke med et personligt præg. Alternativt kan man, hvis man er i direkte familie med hende, give hende et arvestykke, som er helt unikt.

Figuren der matcher studenten

En tredje mulighed for at vise man har lagt tanker bag gaven er at give en Kähler Character figur. Hvis man ikke kender til serien, så er det en række figurer, der er designet til at kunne passe ind i ethvert hjem. Til de forskellige figurer hører en lang beskrivelse af, hvad figuren udtrykker. Man finder blandt andet den nysgerrige, den reflekterende, den opmærksomme og flere endnu. Med disse figurer har du muligheden for at finde den beskrivelse, der passer bedst til studenten, og samtidig er det en rigtig fin figur at have stående fremme.

En gave til fremtidig brug

Som student flytter man oftest hjemmefra indenfor et par år efter studiet, hvis man ikke allerede er det. Med udflytningen får man brug for en masse ting, og mange gange går de unge efter det billigste, de kan finde i IKEA. En mulighed er at finde noget til den fremtidige bolig, som de i første omgang ikke selv ville bruge penge på. Måske er løsningen vin- eller vandglas fra et bestemt mærke. Det kan også være studenten tidligere år har ønsket sig service fra en bestemt kollektion, hvor man kunne vælge at tilføje noget til denne denne kollektion.