Frokostordning til små virksomheder

Posted by Redaktør on

Er du ejer af en mindre virksomhed? Så kan det være en rigtig god ide at starte en firma frokostordning. Læs mere herunder om, hvorfor du bør gøre det, og hvad du bør tænke over.

Hvorfor vælge en frokostordning til virksomheder?

Frokostordning til virksomheder kan være en god ide af flere grunde. Det gør det meget nemmere for dine ansatte, når de ikke skal stå tidligt om morgenen og smøre deres egen mad. Så du ville nok kunne gøre dine ansatte rigtig glade ved at indføre en frokostordning, da det gør hverdagen lige lidt nemmere.

Men det gør ikke blot hverdagen lidt nemmere for dine ansatte. Det gør den også lidt mere spændende. For mange af dem, som tager deres egen madpakke med, har måske hverken fantasien eller tiden til at gøre maden særligt spændende. Så det ender for mange bare med at blive et par rugbrødsmadder med noget kedeligt pålæg på, som man tager med. Og det er i hvert fald ikke med til at gøre hverdagen lidt sjovere.

Hvis du derimod vælger en frokostordning til virksomheder, så er det næsten selvsagt, at maden bliver mere spændende, end hvis man selv medbringer sin egen mad. Så det er bestemt værd at overveje at gøre det for at gøre dine ansatte glade.

pad thai

Hvordan skal det fungere?

Som ejer af en mindre virksomhed er det ikke sikkert, at der lige er råd til, at dine ansatte får mad gratis hver dag. Og det er også helt fair, at de selv skal betale for maden. I kunne gøre det sådan, at de betaler et beløb hver måned for at få del i frokostordningen. Eller de kunne betale pr. gang. Endelig kunne man også trække beløbet fra deres løn. Så skal de ikke selv gøre en masse.

Tænk på pris og kvalitet

Når du skal være en frokostordning til virksomheder, bør du selvfølgelig overveje prisen. For det nytter ikke noget, at dine ansatte skal af med en masse penge, hver eneste gang de spiser frokost på arbejdet. Men det behøver heller ikke at blive særligt dyrt for de ansatte at være med i en frokostordning. Der er masser af muligheder for steder, der har en rimelig pris.

Selvfølgelig skal du også overveje kvaliteten af det sted, som du vælger. For det er heller ikke fedt, hvis du endelig beslutter dig for at have en frokostordning i virksomheden, og I så alle bliver skuffet over maden. Så læs eventuelt anmeldelser af de forskellige steder, inden du vælger et sted. Eller forhør dig ved andre virksomheder for at finde ud af, om de kender nogle gode steder.

Du bør også overveje, hvilken slags mad I ønsker, der skal være til rådighed. Skal der være en masse at vælge imellem hver dag? Eller skal retterne skifte fra dag til dag? Her er det en rigtig god ide at spørge dine ansatte til råds, før du beslutter dig. På den måde kan du sørge for, at flest mulige bliver tilfredse i sidste ende.