Har Kreatin pulver en effekt?

Posted by Redaktør on
Har Kreatin pulver en effekt?

Dem der træner og har gode effekter af det, de ved også meget om kost. Så det er relevant at tænke over sine tilskud. Det kan være umuligt at opbygge muskelmasse uden tilstrækkelig protein, som man får fra Only-approved. Kreatin pulver har altså vist sig at have nogle gavnlige virkninger på regeneration. Hård træning nedbryder muskelmassen for at bygge den op igen i en cyklus. Derfor kan hviledage være en god ide, så der er tid til at helbrede kroppen fra det misbrug, det jo egentlig er. Det er vigtigt, at kroppen har nok med energi og byggesten. Kreatin pulver kan give det ekstra løft. Men det er også mere effektivt end andre proteintilskud på markedet, hvilket flere undersøgelser har vist. Den særlige sammensætning øger muskelmassen hurtigere. Du kan blande det i juice og lignende som eksempelvis vand eller smoothie. Det er en god ide med et tilskud hurtigt efter træning, da det er her kroppen har brug for byggesten.

Veganere overrasker i statistikken

Der er faktisk flere eksempler på veganere, der har nogle rigtig gode resultater inden for alle former for sport. Vores kroppe elsker plantebaseret kost, da de mange forskellige stoffer i æg, mælk og kød kan være meget skadelige for vores tarmsystem. Rovdyr har korte tarme, da kød går i forrådnelse og hurtigt skal elimineres, mens plantespisere har lange tarme. Mennesker tilhører den sidste kategori. Mange tror fejl, når de påstår, at vi har brug for meget store mængder protein fra kød. Der er protein i alt levende materiale, om det så er havregryn eller Kreatin pulver. På en plantebaseret kost styrker du din krop med den store mængde af grønt. Vegansk kost kan vise sig at være afgørende for din krops trivsel, og det kan være en investering i din sundhed mange år fremadrettet. Det er noget, som beviseligt kan give en langt sundere og mere velfungerende krop.

Prisen kan være en faktor

Kreatin pulver kan faktisk være nemmere at få råd til på en vegansk kost, da den kan være meget billigere. Det er altså bare med at kaste sig over de sæsonbetonede varer som gulerod og kål, og som din tarm vil elske dig for. Mælk, æg og kød er dyrt, fordi det er ressourcekrævende. Bare mælk koster mange liter vand, og der bliver fældet så meget regnskov for en lille bitte bøf. I stedet for at importere alt det soyafoder, burde danskerne spise fra deres eget korn og grøntsagskammer. Det er synd for planeten. Det er synd for de dyr, der lever i fangenskab for at ende på slagtebænken. Og det er synd for os mennesker. Kroppen bliver forgiftet for hver bid kød og mælk, som vi spiser. Det er i den vestlige verden, at antallet af livsstilssygdomme er allerhøjest, og det skyldes animalske produkter. Det er en vane at spise, som vi gør. Det kan være svært at ændre, men der står mange på spring for at hjælpe. For hver veganer bliver miljøet og jorden lidt rigere.