Hvorfor bør du tage på camping i Silkeborg?

Posted by Redaktør on
Hvorfor bør du tage på camping i Silkeborg?

Der er utroligt mange danskere, der elsker at tage på camping. Det er meget nede på jorden i ægte dansk stil, og så er det en fantastisk mulighed for både at opleve nye dele af Danmark, men også for at nyde det danske sommervejr, når det endelige beslutter sig fro at vise sig.

Vi kan ikke prale af at have verdens bedste sommer, men vi kan prale af at være i stand til at få en helt særlig stemning frem, når endelig sommeren viser sig. Og det er noget af det, som du kan mærke, hvis du vælger at tage på camping i Silkeborg. Læs meget mere lige her, hvis du vil blive klogere på, hvorfor netop camping i Silkeborg er så god en oplevelse.

Campér i Bryrup

Søger du efter Camping Silkeborg, så er noget af det første der kommer frem også Bryrupcamping.dk. Det skyldes, at Bryrup er en lille perle i Midtjylland, der byder på utroligt mange muligheder for campister.

Bryrup ligger først og fremmest tæt på alt. Det er meget centralt, og du ligger i god afstand til både Århus, Silkeborg, Herning, Horsens og Skanderborg – maks. 40 minutter og så er du fremme.

Derudover er der også gode indkøbsmuligheder. Det ligger i god afstand til den lokale Dagli’brugs, der er veludstyret og moderne, så du kan købe ind til dagens måltider.

Og sidst er der et helt unikt sammenhold, som du tydeligt kan mærke, når du opholder dig i byen.

Er du interesseret i en helt klassisk campingoplevelse i hyggelige omgivelser, så er Bryrup et godt valg.

Campingferie i Bryrup

Hvem siger, at stranden er nødvendig for at bade?

Hvis du hellere vil ind til selve Silkeborg, så er der en kæmpe fordel for børn og vandhunde, der gerne vil ud og svømme. Silkeborg har nemlig utroligt gode – og populære – bademuligheder, som du vil elske at benytte dig af. I løbet af de seneste år er der blevet etableret to badehuse og badebroer, der indrammer et lille område til de små og gør det nemt at komme langt nok ud til at svømme eller paddleboarde for de lidt større. De ligger ved Almind Sø, hvor der også er mulighed for at grille, købe noget lækkert i den lille kaffebod eller at spille beachvolley. Derudover er det omringet af skov, hvis du skulle være interesseret i at gå en tur, og det ligger på turen ”Silkeruten”, der er 12 km lang og fører dig rundt til nogle af de forskellige søer i Silkeborg.

Fantastisk byliv

Ikke blot er Camping i Silkeborg helt perfekt, hvis du vil ud og bade; det er også helt perfekt, hvis du elsker byliv og masser af mennesker. Gågaden er ofte fyldt med mennesker, og den byder på både hyggelige cafeer og gode shopping muligheder. Der er altid god stemning, og i weekenderne kan du være sikker på at finde unikke fund inde på torvet.