Mangler du en sengehimmel til baby?

Posted by Redaktør on
Mangler du en sengehimmel til baby?

Hvis du gerne vil gøre dit barns værelse ekstra fint og hyggeligt, kan du med fordel købe en sengehimmel dertil. En sengehimmel hænger over sengen, hvor den skaber en fin og hyggelig lille hule til dit barn, Sengehimlen afskærmer også barnet, så der ikke kommer lige så meget lys ind, når han eller hun sover. Derudover fås sengehimler også i et væld af farver, så du let kan vælge én, der virkelig komplementerer udtrykket på dit barns værelse. Køb en sengehimmel baby, efter du har læst det her – det vil du ikke fortryde. 

Sengehimler kan anvendes i hele værelset 

Selvom sengehimler typisk anvendes over sengen, så kan du også sagtens bruge sengehimmel baby til at skabe en hyggelig hule på børneværelset. Hvis du sætter sengehimlen i krog i loftet og lægger en stor, blød pude eller et tæppe under, vil der opstå en fin hule. Her kan barnet lege gemmeleg, kigge i en bog eller måske lege med sine bamser. 

Sådan udvælger du den rette sengehimmel 

Når du skal vælge en sengehimmel, bør du først overveje, hvor du gerne vil placere din sengehimmel til baby henne. Skal det være over sengen? I et hjørne på børneværelset? Inde i stuen? Når du først har udvalgt et sted til sengehimlen, kan du bedre beslutte dig for hvilken længde og tykkelse, sengehimlen skal have. 

Hvilken farver skal sengehimlen have? 

Når du skal købe en sengehimmel til baby, skal du naturligvis også udvælge en farve. Her kan du typisk vælge blandt alle tænkelige farver. Måske vil du gerne have, at farven matcher den farve, der allerede er på børneværelset eller i stuen? Måske vil du gerne have en farve, der står i kontrast til de øvrige farver? Uanset, hvilken farve du beslutter dig for, kan du helt sikkert finde den blandt de mange sengehimler på markedet. 

Skal der være et mønster på din sengehimmel til baby? 

Nogen foretrækker også, at der er et mønster på deres sengehimmel til baby. Her er det meget populært at vælge stjernemotiver, når sengehimlen skal anvendes over sengen. På den måde danner det et fint look, der virkelig udtrykker, at her skal der altså soves. Hvis du leder efter en sengehimmel til et barn, kan du med fordel også spørge dit barn. Han eller hun har sikkert en klar forestilling om, hvordan en sengehimmel skal se ud.  

Gå efter det bæredygtige valg 

Når du skal købe en sengehimmel til baby, vil du opleve, at der er et væld af mærker og modeller. Derfor kan du også godt tillade dig at være kræsen. I dag har de forskellige mærker inden for babyprodukter mulighed for at certificere sig. Derfor har du mulighed for at se, hvorvidt der er anvendt skadelige kemikalier i produktionen af din sengehimmel. Du har også mulighed for at se, om hele produktionskæden er bæredygtig. Både fra råmateriale til færdigt produkt. Men også om de mange ansatte har humane og sikre arbejdsforhold. Hvis du derfor gerne vil have god samvittighed, når du køber en sengehimmel til baby, kan du altid tjekke producentens certificeringer.