Med dit eget fadølsanlæg er du sikker på god stemning

Posted by Redaktør on
Med dit eget fadølsanlæg er du sikker på god stemning

Et fadølsanlæg til en fest gør bare festen lidt bedre. Intet slår en velskænket fadøl. Har du dit eget fadølsanlæg, er du sikker på god stemning og glæde. 

Fadøl giver bedre stemning 

Det er noget specielt med fadøl. Processen med udskænkningen og det at stå med en velskænket fadøl i hånden, der skal være iskold, giver ekstra god stemning, og en følelse af at føle sig tilrette. En fadøl smager bare bedre. Og specielt smager den bedre end en lunken dåseøl, hvis det skulle være alternativet. En dåseøl og en fadøl er i princippet det samme. Det er udskænkningen og serveringen, der er forskellen. Derfor er det genialt, at have sit eget fadølsanlæg i dit hjem. 

En effektiv løsning 

Overvejer du at have eget fadølsanlæg i det hjem, er det oplagt at vælge en fleksibel ‘plug-n-play’-løsning. Altså et fadølsanlæg med indbygget luftkompressor, der fremstår super pænt og blot skal kobles til en øl fustage. Let og samtidig en løsning med stil. 

Køb hos tapshop 

Et oplag sted at købe dit eget fadølsanlæg er online i tapshop.dk. Webshoppen ejes af virksomheden freetap ApS. Her kan du få udstyr til drikkevarer helt generelt, men helt specifikt er det fadølsanlæg, som de har stor viden om. Mere end 1000 anlæg har virksomheden solgt og installeret, så du er sikker på at få baseret i enorm viden og erfaring. Navnet freetap indikerer, at virksomheden ikke er afhængig af øl producenter, og derfor blot har fokus på at levere det bedste anlæg. Via tapshop kan du få løsninger både helt ned til blot en fadølshane, men står du med et større event er det også freetab, der kan sørge for det. Der er mulighed for at lave løsninger med helt op til 250 fadølshaner klar til at servicere dine gæster. 

Produkter fra Pygmy 

En oplagt løsning til et hjemmeanlæg til fadøl er anlæggene fra virksomheden Pygmy. Her får du super elegante anlæg, der fremstår i et indbydende design. En mulighed er anlægget Pygmy 25, der har en hane, der kan servere op til 30 liter fadøl i timen. En god hjemmeløsning. En løsning der kan klare en familiefest er Pygmy Kontakt 40, der via to haner kan levere op til 50 liter fadøl i timen. Har du behov for 90 liter fadøl i timen kan du vælge modellen Pygmy Kontakt 70. Alle modeller er udviklet med syv niveauer af køl, så du kan ramme lige præcis den temperatur på dit fadøl, som passer til din smag, og give den videre til dine gæster. Faktisk en ting, der ikke findes i tilsvarende anlæg på markedet. 

Overraskende prisniveau 

Du tænker måske at det dyrt, at anskaffe dig et lækkert fadølsanlæg til dit hjem. Men faktisk starter priserne kun på omkring kr. 3000,- for et mindre anlæg, der både kan fremstå elegant i dit hjem eller måske kan benyttes i et festlokale eller ovenikøbet i en mindre café. 

Fadøl forbindes med gode oplevelser 

Altså har du fadøl i dit hjem er der bedre chancer for god stemning. Mange forbinder det at drikke fadøl med gode oplevelser som koncerter eller store fester, så kan du servere en fadøl, kan du fremkalde god stemning, smil på læben og garanti for at folk husker og bliver længe til dit arrangement. Derfor bør du have dit eget fadølsanlæg og det skal være i en god kvalitet.