Moderigtigt tøj til dig

Posted by Redaktør on

At finde netop det tøj der passer til dig, sin stil, dine præferencer og gøremål, ja det kan være noget af en udfordring. Om man er mand, kvinde, barn eller ældre, ja det er nærmest underordnet. Der findes ufatteligt mange brands, mærker og butikker som sælger tøj, at det kan være svært at finde hoved og hale i hvem der er hvem. Mange brands følger de trends der følger med sæsonerne, og dermed er der også mange styles der ligner hinanden på tværs af deres mærke. Denne artikel vil dog tage udgangspunkt i et brand der går op i bæredygtighed og tidsløse design. Så hvis du er kvinde, eller er på udkig efter en skøn gave til hende du elsker, ja så læs endelig med i de næste afsnit og bliv inspireret på websitet for Aiayu tøj.

Bæredygtig mode

Modebranchen er et af de steder og brancher der er hårdest for miljøet. Der produceres enormt meget tøj, og man bruger rigtig rigtig meget vand til netop denne produktion. Derudover er der rigtig mange brands, som ikke kan sælge alt det de producere, hvorfor en del tøj ender med at blive smidt ud eller brændt. Dette er en skam, og det er ikke holdbart for vores miljø. Dette er noget brandet Aiayu forsøger at gøre op med, og arbejder imod. Det gør de blandt andet ved at bruge lokalt håndværk og bæredygtige materialer.

Aiayu

Brandet Aiayu er et dansk brand der skaber tidsløse og unikke designs. Aiayu tøj er betegnet som skandinavisk design skabt af bæredygtige materialer. Aiayu er et brand der opstod i 2005, hvor designerne Maria Høgh Heilmann og Marie Worsaae lancerede deres første kollektion. Deres første kollektion var skabt med henblik på at kreere tidløse og unikke designs i de mest banebrydende materialer og arbejdsforhold. De har benyttet sig af ​​boliviansk håndværk og tidløst skandinavisk design som er mundet ud i smukke styles der udstråler ren luksus. Hele 95 procent af Aiayus produkter er lavet af kamelhår, hvilket langt fra er almindeligt på det skandinaviske marked. Derudover var Aiayu det første brand til at lancerede Cashllama TM. Denne stoftype kommer fra lamaer, hvoraf det yderst kraftige hår vælges. At arbejde med disse ’fremmede’ materialer, er en ny måde at tænke mode, og det er en helt ny måde at bruge de materialer vi har til rådighed, og som ikke skader os og miljøet.

https://www.butikhanghoj.dk/maerker/aiayu

En sund filosofi

Filosofien bag brandet er etiks og rimelig produktion. Derudover lægger man enormt meget vægt på rene råvarer fra Bolivia som er produktionsstedet.
I samtlige stadier af produktion forsøger Aiayu at minimere deres forbrug med henblik på klimaet. Deres ambition er at øge bevidstheden om de klimapåvirkninger, der forårsages af ​​tøjproduktion i modebranchen i hele verdenen. Man har dermed også påtaget sig et stort ansvar når det kommer til fair handel, uddannelse, socialt ansvar og miljøvenlig produktion i netop Bolivia. Så hvis du ønsker at lære meget mere om dette skønne brand, som kæmper for vores miljø, så benyt dig af ovenstående link og tjek deres smukke styles ud.