Reklameværdien i et krus

Posted by Redaktør on
Reklameværdien i et krus

Krus er ekstremt populære. Om det nu er som reklame, eller som gave til medarbejder, kunder og leverandører: Et krus er bare noget man elsker at få. Kan man ikke lige bruge det derhjemme, har man det stående på arbejde eller omvendt. Krusene kan let vaskes, så det kan blive brugt igen. Det er derfor en reklameartikel, som kan give din virksomhed synlighed i både private og professionelle sammenhænge, hvor de bliver brugt. Kaffe og te er noget de fleste forbinder med noget positivt, hvorfor det oftest efterlader et godt indtryk, når dit virksomhedslogo bliver set.

Mange virksomheder vælger netop at deres service på kontoret skal være med deres logo på. Om man vil det eller ej, så skaber det en rød tråd i virksomhedens DNA. Med krus med logo har man en repræsentativ reklameartikel i hånden, som er sjove at forære væk. Man kan f.eks. fylde et krus med logo med slik, kuglepenne eller en artikel, som har forbindelse med din virksomhed. Med en smule kreativitet kan du lave originale firmagaver af krus med tryk.

Skab hygge om dit brand

Der er flere måder at styrke ens brand på. Det kan derfor være en fordel at overveje, hvordan dit markedsføringsbudget er bedst udnyttet. Her er en prisbillig løsning, som krus med logo, en effektiv reklameartikel som skaber synlighed og har god reklameværdi hos dine kunder og medarbejdere. Kaffekrus med tryk er her en nyttig løsning, som er yderst nyttig for modtageren. Flere undersøgelser viser at danskere elsker kaffe, og vi drikker meget af det. Danmark er faktisk den tredje mest kaffedrikkende nation i verden, kun overgået af Finland og Sverige. Der drikkes ca. 20 millioner kopper kaffe om dagen, hvilket svarer til, at hver indbygger drikker 4 kopper om dagen. Derfor giver det rigtig god mening at investere i en reklameartikel som krus med logo. Det er de færreste, der siger nej til en kop kaffe, så hvorfor ikke samtidigt gøre det til en smart og effektiv reklamesøjle for din virksomhed.

Prisbillige krus

Der er mange måder at gøre indtryk på eller vinde potentielle kunder. Gaver falder som regel altid i god jord hos de fleste, hvorfor det kan være vejen frem til at gøre indtryk hos dine potentielle kunder. Dig og din virksomhed vil blive husket hver gang, de får kop kaffe derhjemme. Man kan forære disse fede krus væk til messer eller andre arrangementer – allerede her skaber du en positiv opfattelse af din virksomhed, da I viser, at I går op i selv de mindste detaljer, som krus med tryk.

Det kan derfor blive en reklamegave, der både vinder den enkelte kunde, men også giver anledning til at skabe reklame i hjemmet for deres familie og venner. Du kan dermed skabe mere reklame, opmærksomhed og synlighed hjemme hos dine kunder med et krus med logo, da det muligvis bliver anvendt hver dag eller hyppigt om ugen. Her kan man snakke om en reklamesøjle, der giver høj reklameeksponering.