Sådan finder du øreringe, som passer perfekt til dig

Posted by Redaktør on
Sådan finder du øreringe, som passer perfekt til dig

Leder du efter nogle smykker til ørerne, som passer helt perfekt til din personlighed, hårfarve og stil? Der er utallige forskellige øreringe at vælge imellem, og det kan godt gøre det lidt svært at beslutte, hvilke man vil gå efter.

Det er smart at kigge på øreringe, som på en eller anden måde passer til din stil – så kan man ikke rigtig gå galt. Det er også altid klogt at gå efter smykker, som passer godt til dine naturlige sider. Du kan eksempelvis vælge nogle, som passer til din hårfarve, eller som står godt til din hudfarve.

Her kan du se mere om, hvordan du finder de helt perfekte smykker til dine øre.

diamant øreringe

Simpel eller vovet?

Når man skal vælge øreringe, skal man selvfølgelig tage stilling til, om de skal være helt simple og klassiske, eller om der godt må være lidt mere fart over feltet – man kan selvfølgelig også vælge en blanding af begge.

De helt simple og klassiske hoops er nogle, som de fleste vil kunne bære og med dem på, er man i hvert fald sikker på, at man ikke får nogle mærkelige blikke. Hvis man derimod godt kan lide at udfordre andre, skal man nok gå den helt anden vej og vælge nogle, hvor der er gang i farver, mønstre og materialer – jo mere udfordrende og anderledes, jo bedre.

Guld eller sølv?

Det, som mange også tager stilling til, når de kigger på smykker til ørene, er selvfølgelig, om de skal være i guld eller sølv. De fleste vælger en af disse to metaller, som så er det primære materiale, smykkerne er lavet af – så er man nemlig sikker på, at det hele passer sammen.

Det sikre valg er nok sølvøreringe, da det passer fint til alle hårfarver og hudtyper, og så er det på en eller anden måde også mere nedtonet end huld. Guld er nemlig noget, man lægger lidt mere mærke til, og som fylder mere i looket, når en person bærer det. Desuden ser guldsmykker også ekstra flotte ud, hvis man har en flot glød.

Man kan også gå all-in og blande de to materialer sammen. Det er super moderne, og hvis man kan bære det, kan det se så fedt ud.

Stretch for ekstra edge?

Hvis du gerne vil skille dig ud med dine øreringe og vække opsigt, kan du overveje at få stretch. Stretch er et lidt mere vovet valg, og det er bestemt ikke alle, der synes det ser pænt ud, så det skal man også tage med i overvejelserne.

Dog kan stretch faktisk give noget helt unikt til stilen og øret, og du vil helt sikkert blive kendt som ham eller hende, som har kæmpe huller i ørene. Hvis man gør det hele rigtigt og får sammensat ens look rigtigt, kan det dog se super fedt ud af have stretch, og du kommer helt sikkert til at skille dig ud – og det er jo alletiders, hvis man godt kan lide at udfordre folks holdninger og fordomme.