Smykker fra Carré Copenhagen

Posted by Redaktør on
Smykker fra Carré Copenhagen

De mange flotte og unikke smykker hos https://guldbrandsenjuveler.dk/brands/carre-copenhagen/

er en god tilføjelse til smykke samlingen derhjemme, eller et godt sted at starte. De mange varianter og farver giver uendelige muligheder til at finde noget som passer dig og din personlighed. Derudover, er der stor chance for at finde noget nyt, noget som man ikke nødvendigvis har set før. Der bliver leget med farver og former.

Hvad er Carré Copenhagen?

Den første butik åbnede i København i 1994, siden denne tid er der blevet arbejdet meget med ædelsten, farver og former. Carré Copenhagen mener at ædelsten er naturens vidundere, dette er grundet at hver ædelsten er unik og har sin helt egen karakter og unikhed over sig. Ædelsten giver mange muligheder, når det kommer til at skulle designe unikke smykker. Carré Copenhagen arbejder på at kombinere farverne på en måde, hvor nuancerne fremhæver hinanden, og skaber et unikt og næsten magisk udseende.

carré copenhagen

Hvorfor skal man vælge smykker fra Carré Copenhagen?

Carré Copenhagen arbejder med mange forskellige ædelsten. Disse ædelsten kommer i mange forskellige farver, former og størrelser. Hvilket gør at der er mange forskellige smykker med unikke designs, dette inkluderer øreringe, ringe, halskæder og armbånd. Der er mange varianter, hvilket gør at der er en god chance for at, du kan finde noget du kan lide. Derudover, har de også arbejdet med fødselssten, hvilket er de adelssten der er uddelt til de tolv måneder, dette gør at hver måned har en sten. Hvis dette er noget man er interesseret i, så kan man finde et unik design, med sin fødselssten. Uanset om man ønsker det som ring eller ørering. Derudover, arbejder de med ædelsten på nye og kreative måder, som mange andre smykke designere ikke gør, eller har gjort før. Carré Copenhagen leger med farverne for at konstant skabe noget som man ikke har set før. Grundet de mange unikke designs og farve kombinationer, har du, som køber, mulighed for at udforske din personlige stil, og lege med de mange muligheder. Du kan også selv kombinere smykkerne, for at skabe et personligt og individuelt look. Derover, har Carré Copenhagen en del års erfaring, når det kommer til at designe og lave smykker. Hvilket gør at de igennem de mange år, har arbejdet for at forbedre deres teknikker, og lave de bedst mulige smykker, som også er holdbare. Smykkerne kan anvendes i mange forskellige situationer, alt efter dine behov og ønsker. Ønsker du at bruge dem til formelle events, så gør det. Men hvis du gerne vil bruge smykkerne til hverdagen, så er dette også helt okay. Smykkerne er designet for at du, som kunde, kan få mest muligt brug ud af dem, hvilket også betyder du kan bruge den i begge situationer, hvis dette ønskes. Med de smukke ædelstens smykker fra Carré Copenhagen kan du være sikker på at, du får smykker som ikke mindst er flotte og specielle, men også holdbare.