Tilgodese din hunds sundhed med kornfrit hundefoder

Posted by Redaktør on
Tilgodese din hunds sundhed med kornfrit hundefoder

Alle hundeejere vil nikke enstemmigt ja til at gøre alt for at passe på deres firbenede venner. Der findes mange forskellige principper, når det kommer til foder, og det kan gøre det svært at navigere i, selvom man vil det bedste for sin hund. Her kan du læse om tendensen med kornfri hundefoder, og hvorfor det kan være en god idé at give sig i kast med.

Derfor er kornfri hundefoder en god løsning

Du undrer dig måske over, hvorfor det er en god idé at vælge kornfri hundefoder til din hund. Måske tænker du, at hunde godt kan tåle korn, og ja det kan de godt. Det er ikke kornet der er problemet i foderet, men de lagermider, der kan gemme sig i hundefoder med korn i. Lagermiderne kan efterlade ekskrementer i foderet, som kan være allergifremkaldende for hunde. HIKE kornfri hundemad er en god idé at prøve, hvis du har mistanke om, at din hund har oplevet en allergisk reaktion.

Det er langt fra alle hunde, der oplever at få en allergisk reaktion ved at spise hundefoder med korn i, og måske er din hund en af de heldige. Det kan alligevel godt betale sig at prøve kornfri hundefoder – måske oplever du en forskel på din hund? Det kan være, at den får mere energi af det, hvis du alligevel skulle være uheldig, at den har haft en reaktion, som måske har været så mild, at du ikke har haft mulighed for at opdage den.

HIKE kornfri hundemad

Hvis du gerne vil give det et skud med kornfri hundemad, er HIKE et af mærkerne, som er på markedet. Med HIKE kornfri hundefoder investerer du i din hunds sundhed. Foderet er lavet uden kunstige smags- farve- eller tilsætningsstoffer, så du ikke skal bekymre dig om din hunds sundhed.

Du kan finde forskellige smagsvarianter, som du kan præsentere for din firbenede ven, og du kan også finde kornfri hundefoder i forskellige kategorier, så du både kan fodre voksne hunde og hvalpe med det kornfrie alternativ.

Det er vigtigt at orientere sig i de forskellige kategorier, så din hund får de vitaminer og tilskud, som den har behov for. Har du for eksempel en gammel hund, er det en god idé at investere i senior-pakken, der sørger for at din hund får ekstra tilskud. På den måde passer man ekstra godt på den og tager hensyn til de behov, som kommer med alderen.

Et miljøvenligt alternativ

Vælger du at investere i HIKE kornfri hundefoder, tænker du ikke kun på din hunds sundhed, men også på miljøet. I en tid hvor det er vigtigt at tænke sig om og passe på miljøet, kan dit valg af hundefoder være en af de små beslutninger du tager, for at vælge en mere miljøbevidst livsstil.

HIKE kornfri hundefoder bliver produceret i Danmark, og det betyder, at der ikke skal bruges energi på transport. Vil man vælge miljøbevidst, er det altid fornuftigt at investere i dansk producerede varer. Derudover er du sikker på, at foderet overholder kravene for dansk kontrol og sikkerhed omkring råvarer, og det er endnu en fordel for dig og dermed din hund.