Vild med vlogs – udstyr til vlogs du bare skal eje

Posted by Redaktør on
Vild med vlogs – udstyr til vlogs du bare skal eje

Vlogs har eksisteret siden 2000. Det er bare blevet mere og mere populært gennem årene. Nogle af de største youtubere, er vloggere. Det er også ret spændene at se på, hvad andre laver. Alle de store youtubers har lavet mindst en vlog, blandet andet Pewdiepie, den største youtuber. Det er bare indhold folk godt kan lide at se.

Lav egen vlogs med godt udstyr

Du kan også lave dine egne vlogs. Det er slet ikke så svært, men en god vlog kræver godt udstyr. Om det er en vlog til din YouTube kanal, eller om det er en vlog til en ven, familiemedlem eller bare en vlog til dig selv, du kan se i fremtiden, er op til dig.

Skal man noget spændende, som en tur til USA, Paris eller måske bare Bornholm, er det den perfekte mulighed for at lave en vlog.

Men igen, en god vlog, kræver godt udstyr. Udstyr som for eksempel Ring light + Tripod iPhone. Ring light er til at give ordentligt lys. En god video skal have ordentligt lys. Ikke halv mørkt lys, gult lys eller alt for skarpt lys. Det skal være det perfekte lys, og det kan du få med Ring light.

Derudover skal optagelserne fungere godt. Det skal altså filmes ordentligt, stille og roligt og ikke rystende. For at kunne filme ordentligt til din vlog, har du brug for en Tripod iPhone. Du kan finde Tripod til iPhone, og dermed gøre dine optagelser meget bedre. Det ryster bare meget mindre, når en Tripod iPhone tages i brug.

Så Ring light + Tripod iPhone er to af de vigtigste ting. Men der er mange andre ting, du også kan tage brug af. Det kunne for eksempel være lyden, der kunne bruge lidt ekstra tilbehør. Lyd fra mobilen, selvom det er en ny og god mobil, er ikke altid helt i top. Derfor kunne det være en meget god ide at eje en mikrofon eller to.

Bliv bedre til vlogs – lær af de bedste

Hvis du virkelig gerne vil blive bedre til at vlogge, og lære mere om, hvilket udstyr du har brug for – blandt andet tripod iPhone og ring light – kan du lære af de bedste.

Der er hundredvis, hvis ikke tusindvis af videoer på YouTube, der handler om, hvordan man bliver bedre til at lave en vlog. Hvilket udstyr man skal bruge, hvad man skal lave, hvordan man filmer, hvordan man snakker i videoen og så videre.

En god vlog handler ikke kun om god kvalitet af lys, lyd og film. Det er selvfølgelig en vigtig faktor, som vil hjælpe dig godt på vej.

Efter det handler det om, hvordan du gør din vlog spændende. Hvordan er den anderledes frem for alle de andre, og hvordan skal du få flere mennesker til at være interesseret i det du laver?

Man skal både lave interessante ting, men også snakke på en måde, der gør det ikke bliver kedeligt. Det er altså ikke ligefremt det nemmeste arbejde, men du kan lære af de bedste.